В мене є мама, тато та брат, ми з ним двійнята. Також у мене є дві бабусі і дідусь. Я дуже сильно люблю усіх тварин, маю двух собак, двух морських свинок і хом'ячка. Окрім цього я обожнюю малювати та вивчати англійську, тому планую у майбутньому зв'язати своє життя саме з цим. Я - відмінниця. Зараз я навчаюсь у 9 класі, але планую залишитись до 11.

Через війну в Україні нам довелося залишити рідне місто та переїхати до Черкас. А в кінці липня 2022 у сусідній будинок прилетіла ворожа ракета. Через це у мого будинку було дуже сильно пошкоджено дах, деякі вікна порозбивались на багато дрібних шматочків, а одне навіть вилетіло. Будинок моїх бабусі і дідуся також було пошкодженно, адже вони живуть біля нас.

Зараз я мрію тільки про те, щоб закінчилась війна і ми повернулися додому. Мрію гуляти з друзями по мирному Слов'янську, ходити до рідної школи, нарешті побачитись з близькими, займатись малюванням у художній школі з улюбленою вчителькою. Щоб над нами більше не літали ракети, щоб наші захисники більше не вмирали та повернулися живими, щоб деокупували усі території.