Мене звати Ельміра, мені 10 років, я народилася та жила в прекрасному місті Бахмут, наразі наше місто та наше житло зруйноване, мої друзі роз'їхалися по різним містам країни, мої іграшки, моя кімната та мої улюблені речі залишилися у моїй дітячій пам'яті.

Зараз я з сім'єю мешкаю в м.Полтава, я дуже мрію ходити до школи (не онлайн), не боятися сирен та грому, я дуже хочу, щоб скоріше був день перемоги і закінчилась війна. Я хочу додому - це мрія, мама каже - дім там, де родина. Я дуже люблю свою сім'ю.

Цей рік закінчується дуже сумно, я втратила папугу, якого дуже любила, він буд моїм другом, я забрала його з дому, та померла моя прабабуся, я дуже-дуже її любила. Я хочу, щоб всі були здорові та жили у мирі.    

Моє місто, мій дім зруйновано, нам довелося переїхати, зараз ми мешкаємо в орендованому житлі, а я так хочу у свою кімнату, до своїх іграшок та друзів, у школу, у рідні місця.  Я мрію про закінчення війни, а щє мрію про папугу - корелла, який помер першого жовтня, я дуже плакала, мені стало дуже самотньо.