Доброго дня, Св. Миколаю. Мене звати Маша. Я з мамою з м. Маріуполь. Навчаюсь у 2 класі. І мені 7 років. Зараз живимо на Черкащині. Я дуже полюбляю гратися з машинками, хоча усі дуже дивуються. І кажуть, що дівчинки повинні гратися у ляльки. А мама мені каже, що треба гратися у те, що найцікавіше для мене. Ось я і граюсь у машинки, хоч я і дівчинка. Дома машинок в мене було дуже багато і дуже різних, але я збирала хот вілси. І мріяла про парковку для них та гоночні треки. І моя мрія навіть здійснилася. Моя хрещена їх подарувала на Різдво 2022 р.

А через місяць до нас прийшла війна, і забрала в мене майже все - і мій дім, і мою школу з улюбленою вчителькою. І новий парк з новими гойдалками, на яких нам подобалося гратися з моїми друзями, і моїх друзів, і мої машинки, і мою таку довгоочікувану парковку та трекінг трасу для неї.

Я дуже хочу повернутися до дому, щоб повернути усе втрачене знову. А мама каже, що ми цього зробити не можемо, бо того, що було більше не має. Але завжди потрібно мріяти і мої мрії обов'язково здійсняться... Ось я і мрію... щоб війна скінчилась. Наші воїни повернулися додому. Щоб в мене знову був дім, друзі, колекція хот вилсів з парковкою та трекінгом для них.