Я Аліна, мені 10 років. Моя сім'я складається з трьох осіб: тата, мами і мене, до початку війни ми проживали у селищі Новотроїцькому Донецької області. Я навчалась у школі, ходила на танці, тато возив мене до сусідньої Волновахи на секцію таеквандо, також я займалась малюванням та робототехніки. Все було гаразд, але в один момент все обірвалось...

Коли почалась війна, ми спочатку залишались вдома, але після авіаудару у сусідній будинок, змушені були покинути домівку. Спочатку ми переїхали до Мирнограду, а потім, далі, до Києва, тут ми змушені винаймати квартиру, батькам дуже важко, та й мені теж, бо вдома залишились дідусь і бабуся, друзі, а тут складно знайти нових.

Я ходжу до ліцею, стараюсь гарно навчатись, мама знайшла секцію по таеквандо, я почала туди ходити і влітку отримала жовтий пояс та диплом, але все рівно дуже сумую за домівкою та мрію туди повернутись.

Я дуже, дуже мрію про мир, та хочу побачити дідуся та бабусю. У Святого Миколая, хочу попросити конструктор Гаррі Поттер, бо влітку я прочитала цю книжку і вона мені дуже сподобалась, а також сподобались головні герої, які постійно боролись зі злом, як і наша країна зараз. Я постійно малюю цих героїв, але в інтернеті я знайшла конструктор Гаррі Поттера і мені дуже хочеться його отримати та скласти і мати можливість грати з фігурками. Я буду дуже вдячна тобі за такий чудовий подарунок і мою мрію.