Як почалася війна? Яскраво запам'ятався момент – облога військової частини в кварталі Мирний. Мене дивувала взагалі вся ситуація. Я дивувався, як швидко світ перевернувся з ніг на голову.

Слава Богу, самі військові дії бачити не доводилося, але вони оточували мене. Наслідки дуже яскраво доводилося бачити, коли я проїжджав по тих місцях, де все буквально вчора відбувалося.

Я з тих людей, хто планує все наперед. І тут в один момент нам з дружиною довелося різко змінити всі свої плани, зібратися і виїхати. І все пішло не так, як ми всі припускали і до чого прагнули. Ми поїхали за кордон, до Таїланду, а потім приїхали до Києва. Повертатися додому вже не планую. Звичайно, до батьків їздити – так, вони зараз там. А щоб назовсім – ні.

Я все з нуля почав в Києві і швидко облаштувався, тому не можу сказати, що ображений долею. Але, наприклад, мої батьки – так. Іншим людям, більш старшого віку, звичайно, все набагато важче.

Я багато чого зрозумів. Наприклад, що завжди жив, як у теплиці. Що в один прекрасний день взагалі все може змінитися. До того, як це все сталося, ми ніколи не замислювалися про те, як ми класно живемо насправді і як все різко може змінитися в один прекрасний момент.