Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Сисоєва

«Вибуховою хвилею сина знесло з балкона п'ятого поверху»

переглядів: 1119

Упродовж нашого життя ми жили, не виїжджаючи з рідного міста. Вчилися, працювали, поки не прийшла війна. Війна зробила переполох у житті нашому. Ми почали ховатися від куль і вибухів, поки не сталося горе.

2015 року 18 лютого хлопчик восьми років, Даня, вийшов на балкон зняти речі свої, і було б все добре, якби не вибух. Почали бомбити – і від вибуху хвилею знесло Данила з п'ятого поверху п'ятиповерхової будівлі.

Дитина лежала неживою… Але Господь дав їй життя заново. Я молилася за свою дитину, просила Бога не відбирати її в мене. Молилися всі церкви, які й не знали Данила.

Сталося диво. Дитина повернулася до життя.

Зараз він, слава Богу, ходить, але рік тому хлопчик пересувався на інвалідному візку, не розмовляв. З Божими та своїми силами я підняла сина на ноги.

Я стукала в усі двері, щоб мені допомогли з лікуванням. Сталося диво! Мені відповіли. Рінат Ахметов відгукнувся. Нам дали путівку до санаторію, де я змогла підлікувати Данила. Результати перед вами.

Данило почав гратися, сміятися. Лікарі зробили свою роботу.

Але потрібне було повторне лікування – і Рінат Ахметов відгукнувся на друге прохання.

Мені дали з Данилом удруге путівку до санаторію, і ми з радістю поїхали до Слов'янська. Він там познайомився з дівчиною-інвалідом. Допомагав викликати ліфт, щоб спуститися на вулицю, дарував їй квіти, спілкувався, розповідав їй свою історію. Дарував усім квіти, а йому за це давали цукерки та печиво.

Моя дитина просто ожила!

Йому дуже сподобалося відпочивати в санаторії «Слов'янський» міста Слов'янська, не хотілося навіть їхати. Саме тут його лікування стало ефективнішим, а результати помітними.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Красногорівка 2015 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій