36-річна Людмила Чібіс загинула 27 березня в селі Оскіл на Харківщині. У її дім та територію навколо влучили російські снаряди. Загинули також донька Людмили Карина, матір Віра та батько Володимир. Вижив лише п'ятирічний син Микита.

Людмила здобула освіту в медичному коледжі в Ізюмі. Працювала медсестрою в реанімаційному відділенні Ізюмської центральної лікарні. У 2015-му вийшла заміж за Сергія Чібіса. У подружжя народилося двоє дітей: Карина та Микита. Згодом Сергій та Людмила розлучилися, а діти залишились із мамою.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, Людмила переїхала з дітьми з Ізюма в Оскіл – думала, що там безпечніше. Попри ворожі обстріли, жінка їздила зі села до міста на роботу. А коли скасували всі автобуси, то після нічної зміни поверталась додому пішки.

Тим часом рідна сестра Людмили Олена евакуювалася в Польщу. Кликала із собою всю родину. Однак Людмила з батьками та дітьми вирішили залишитися.

«Тітка до останнього була спокійною та всіх нас підбадьорювала. Доглядала за нашим майном. За продуктами їздила в Слов'янськ», – розповіла племінниця загиблої Дарина Святенко.

У Людмили залишилися п’ятирічний син Микита, сестра Олена, племінниця Дарина та племінник Денис.

Історія з instagram каналу Victims of russia.