17-річний Віталій Фаріон загинув 21 березня 2022 року в селі Добра Криниця на Миколаївщині. Хлопець із двома товаришами поїхав у сусіднє село, дорогою їхнє авто підірвалося на міні. Віталій та власник автомобіля загинули.

Вибух був такий потужний, що тіло Віталія перелетіло за посадку

Після початку повномасштабної війни, з 3 по 19 березня, у селі Добра Криниця, де жив Віталій із родиною, перебували російські військові. Подруга сім'ї Олена Марапулець розповіла: «Заходили колонами, вчиняючи повний безлад, грабуючи, тероризуючи, руйнуючи приватне майно і майно громади, знущаючись із мирних мешканців. Всі ці дні Віталік з мамою, сестричкою та братиком ховалися в підвалі будинку».

За словами Олени, після звільнення населеного пункту Збройними силами України Віталій допомагав військовим у виявленні позицій ворога. 21 березня він поїхав із двома товаришами в сусіднє село, їхня автівка підірвалася на міні. «Вибух був такий потужний, що тіло Віталія перелетіло за посадку, його знайшли на замінованому полі наступного дня. Поховали 22 березня майже вночі», – сказала Олена.

Віталій був студентом миколаївського ліцею, здобував фах автослюсаря. Допомагав вдома по господарству, залюбки доглядав та грався з молодшими сестричкою та братиком.

«Віталій був дуже чуйним, вихованим і відповідальним юнаком, надійною опорою своїй родині. Для його мами – це дуже велика втрата», – розповіла Олена Марапулець.

У Віталія залишилися мама Людмила, сестричка Анастасія та братик Діма.

Історія з instagram каналу Victims of russia.