Пилипенко Аріна
Комунальний заклад освіти «Міський юридичний ліцей наукового спрямування при Університеті митної справи та фінансів» ДМР
Вчитель, що надихнув на написання есе: Довга Світлана Василівна

Моя Україна майбутнього

Мир - це стан гармонії, спокою та взаєморозуміння між людьми. Це відсутність конфліктів, насильств та війн. Мир дозволяє людям жити в безпеці та свободі, без страху та тривоги. Мир - це повага до різних культур.

Він спонукає вирішувати конфлікти шляхами діалогу, компромісів та мирних переговорів.У майбутньому я хочу, щоб наша країна стала прикладом для інших країн. Я бажаю, щоб моя країна була місцем де панує толерантність, рівність й повага до культурної різноманітності. Хочу, щоб українці з усіх регіонів нашої країни почували себе єдиною великою родиною, що працює разом для досягнення спільних цілей. Уявлення про найкращу Україну в майбутньому може бути різним для різних людей, але незалежно від цього я вірю, що разом ми зможемо створити яскраве майбутнє для України.

Коли закінчиться війна найперше, що я зроблю, - це відсвяткую нашу перемогу. Я дуже змінила усвідомлення відносно Вітчизни, пишаюсь, що я українка.

Не тільки після перемоги, але й зараз я почала і буду продовжувати цінувати та проводити багато часу зі своїми близькими. Також моя мрія у вільній країні збудувати юридичну кар’єру та працювати на свою вільну процвітаючу державу.

Всі ми з нетерпінням чекаємо на нашу перемогу і кожен з нас має свої власні плани і цілі для щасливого та мирного майбутнього. Ми всі сподіваємось, що якнайскоріше закінчиться війна та наступить Мир!