Життя 59-річної Галини Бобровської відібрав авіаудар російської армії по житловій багатоповерхівці у Бородянці на Київщині. Поряд не стало також її чоловіка Марка та сина Максима.

Вона любила життя в усіх його проявах

Галина народилася у місті Богуслав Київської області. Закінчила місцеву школу №1. У юності любила грати на фортепіано. Після школи вступила до Київського національного медичного університету імені Олександра Богомольця. Навчалася за спеціальністю «лікувальна справа». У 1986 році Галину скерували на роботу в Бородянську центральну районну лікарню.

Чоловік Галини Марк Бобровський був освітянином, працював завучем ліцею «Універсум» та створив книгу «Абетка для директора». Їхній син Максим здобував освіту в Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського, закінчив бакалаврат за спеціальністю комп’ютерна інженерія.

Родина Бобровських мешкала в Бородянці на вулиці Центральній. Галина працювала у Бородянському центрі первинної медико-санітарної допомоги. Колеги згадують її талановитою та різносторонньою особистістю. Галина любила вʼязати, вишивати, поратися на городі, піклувалася про тварин.

«Вона любила життя в усіх його проявах. Була дуже доброю. Галину любили пацієнти, тому до неї постійно були великі черги. Завжди швидко ходила, бігла, поспішала, наче боялася кудись не встигнути», – пригадала подруга Галини, Любов Іваненко.

2 березня 2022 року російські військові завдали авіаудару по багатоповерхівці, де мешкала сімʼя Бобровських. Там загинули понад два десятки людей. Тіла вбитих з-під уламків житлового будинку рятувальники дістали всередині квітня.

У Галини Бобровської залишилися рідний брат та двоюрідна сестра.

Історія з instagram каналу Victims of russia.