Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Галина Могилевська

«Війна назавжди змінює людей»

переглядів: 917

З початку війни не працює аптека, хворим можуть допомогти тільки в місцевій амбулаторії. Я працюю сімейним лікарем шість років, давно мала бути на пенсії. Але ніхто не наважується їхати в зону бойових дій. І коли під час ескалації конфлікту привозили мирних поранених, випадало працювати в екстремальних умовах.

Війна назавжди змінює людей. По-іншому мислити починаєш, по-іншому ставитися до своїх обов'язків. Закінчиться війна – і люди будуть дуже хворіти. Зараз усередині в них затягнута пружина, і коли все це закінчиться, вона вибухне.

Згадую досі той час із жахом. Ми залишилися абсолютно без медикаментів, у нас не було невідкладної допомоги. Для мене це був шок. Спершу навіть не було перев'язувального матеріалу.

У нас життя завмерло в селі. Підприємства зупинилися, роботи немає. Ми не думали, що така війна почнеться. Були загиблі, були поранені. І шансів на порятунок дуже мало.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Чермалик 2017 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій