Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Надія Можаровська

«Війна ніби нас наздоганяє»

переглядів: 865

Наш будинок зруйнований, усе майно знищене. Від будинку залишилися одні стіни, коли в нього влучили два снаряди. Через обстріли ми виїхали з Авдіївки.

 Але в сусідньому селі Очеретине, де ми живемо, краще не стало. Грошей нам бракує навіть на найнеобхідніше. До того ж молодшому синові необхідне дороге лікування. Ми домовилися з господарями житла, що платити будемо тільки квартплату.

Наші сини – Максим і Діма – постійно тримаються один одного, особливо після того, як покинули рідний дім. А війна ніби нас наздоганяє. Минулої зими діти мало не загинули. Вирішили прогулятися околицею села, і раптом почався обстріл. Якби з ними щось трапилося, я б не пережила.

Молодший Максим важко переносить такі потрясіння. Я дуже боюся, що в нього загостриться хвороба. Ще до війни йому діагностували анемію. Йому потрібне спеціальне харчування та дорогі медпрепарати, які підвищують рівень заліза в організмі.

 Щоб допомогти синові, я беруся за будь-яку роботу. Ходжу вулицею, дивлюся, якій бабусі привезли вугілля. Якщо вона сама занести не може, заношу, допомагаю. Так можу заробити 100-200 гривень. Ще доглядаю лежачу бабусю.  Також отримуємо гуманітарну допомогу від Штабу Ріната Ахметова.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Очеретине 2014 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій