Поки я була у Львові, то зв'язок із мамою переривався на місяць. Згодом, коли ми нарешті вийшли на зв'язок, я розплакалася

Я виїхала з Маріуполя до початку бойових дій. Мої батьки лишилися, щоб доглядати хвору бабусю. Війна застала мене у потягу, бо 24 лютого я їхала на змагання до Львова. Мені й іншим, хто їхав на ці змагання, зателефонував тренер і сказав, що почалися бойові дії, й щоб ми зв'язалися з родичами. Через ці обставини ми лишилися у Львові на два місяці. У цей час найбільше шокувало, що я не вдома з родиною, а сама у незнайомому місці.

Поки я була у Львові, то зв'язок із мамою переривався на місяць. Згодом, коли ми нарешті вийшли на зв'язок, я розплакалася. Зараз ми на зв'язку, звісно ж, коли є світло.

Я сподіваюся на швидке закінчення війни, щоб побачити маму і брата, але багато надій покладаю на наші Збройні Сили.

До мене приїжджала хрещена, яка теж мешкає у Маріуполі. З нею разом я поїхала в Одесу. Тут хрещена знайшла роботу, а я влаштувалася на навчання до Херсонського державного аграрного університету, й зараз навчаюся онлайн на факультеті підприємництва й біржової діяльності. Мрію по закінченні навчання повернутися до рідного міста й відкрити власний бізнес.

Я сподіваюся на швидке закінчення війни, щоб побачити маму і брата, але багато надій покладаю на наші Збройні Сили.