Багато років ваш фонд допомагає людям, які опинилися в біді, ще в 2014 році ми читали, дивилися репортажі про велику працю цього фонду, багато подяк, радості приносить фонд людям! Ви робите дуже велику справу! Дякуємо, що даруєте казку малечі!     

Добрий день, чарівний святий Миколай! Мене звати Марк, мені 10 років. Я навчаюсь у 4 класі. Ми з квітучого самого кращого Донбасу із маленького міста Дружківка, що на Донеччині. Коли почалася війна, ми з родиною евакуювалися до Полтавського регіону. Я гарно вчусь, займаюсь дзюдо, допомагаю батькам. Хочу, щоб у цьому році мрії дітей здійснилися, я буду радий будь-якому подарунку. Чекаю на тебе і вірю в тебе всім серцем!  

Війна забрала мій рідний дім, де залишилися моі іграшки, моя кімната, моі друзі! Ми розлучилися з багатьма знайомими через переїзд, батьки залишилися без роботи! Важко починати все з початку, живемо надією повернутися додому, де корні моїх пращурів! Бажаю перемоги і миру всім людям і всій Україні! Я буду радий будь-якому подарунку, люблю солодощі, збирати конструктор.