Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валентин Вознюк

"Він був найкращим директором і чудовою людиною"

переглядів: 195

Внаслідок ракетного удару по житловому будинку в Дніпрі 14 січня 2023 року загинув директор Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №3 Валентин Вознюк. Того дня загинула і його дружина.

Він був найкращим директором і чудовою людиною

«Увага! При обстрілі 14 січня 2023 року від вибуху ворожої ракети загинув Валентин Феофанович Вознюк, який багато років очолював СДЮСШОР-3 в Дніпрі, та його дружина. Вічна пам’ять загиблим…», – повідомили у Федерації легкої атлетики Дніпропетровської області та Дніпра.

Валентину Вознюку було 75 років. Він був тренером з легкої атлетики. Серед його вихованців – золота медалістка Європейських ігор-2019 та бронзова призерка Олімпіади-2012 Анна Рижикова. За словами міністра спорту Вадима Гутцайта, Вознюк був професіоналом своєї справи, його поважали всі, хто знав.

«Він був найкращим директором і чудовою людиною. Колектив школи відчував себе родиною, тому що Валентин Феофанович умів об’єднувати навколо улюбленої справи. Він завжди з повагою ставився до тренерів і спортсменів. Вічна пам’ять Вам, Валентине Феофановичу», – сказала Анна Рижикова.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дніпро 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій