Сергієві Полтавцю було 30 років. 29 грудня 2023-го під час масованого обстрілу Києва його вбила російська ракета.

Відчуття, наче я померла разом із ним

Сергій народився і виріс у столиці. Навчався у виші та радів, коли 26 грудня 2023 року захистив диплом магістра. Любив працювати руками, самостійно все ремонтував.

Сергій працював монтажником на заводі. Любив свою роботу і пишався нею. Був висококласним спеціалістом. Навіть не брав відпусток, казав: «Не на часі». Вільний час присвячував коханій дружині. Будував плани на майбутнє.

«Він був патріотом та вірив у Перемогу України. Старанно працював задля Перемоги. Допомагав нашим ЗСУ. Я щаслива, що доля звела нас. Ми одразу покохали одне одного. Це були найщасливіші десять років життя. Про таке кохання пишуть книжки та знімають фільми. Він був ідеальним чоловіком. З ним я відчувала себе як за камʼяною стіною. В його обіймах можна було забути про цілий світ. Він був найбільшою підтримкою в моєму житті. Я знала: поки він поруч, я зможу пройти через будь-які випробування. Він був мені не тільки коханим чоловіком, але й найкращим другом. Тепер я втратила все… Нестерпно боляче. З мене вирвали душу та серце. Відчуття, наче я померла разом із ним. Дуже не вистачає його усмішки. Не вистачає його жартів, з ним завжди було весело. Не можу усвідомити, що більше ніколи не почую з його вуст «моя квіточка» – так ніжно він мене називав. Дуже його кохаю та сумую за ним. Це мій біль… Мій крик душі. Для мене він Герой, бо попри все виконував свою роботу, хоч і знав, що це небезпечно. Він був всесвітом для мене. Своє кохання до нього я пронесу крізь життя», – розповіла дружина Олена Полтавець.

У Сергія залишились дружина, молодший брат і батьки.

Історія з instagram каналу Victims of russia.