45-річний Сергій Шелига загинув 27 травня 2022 року в селі Велике Артакове Миколаївської області від вибуху авіаційної бомби. Російські військові скинули її на подвір’я будинку, де чоловік мешкав із донечкою Софією і мамою Ларисою. Всі вони загинули під завалами погреба.

Від доньки та мами Сергія майже нічого не залишилося

Сергій Шелига родом з села Велике Артакове. Навчався у Мурахівській сільській школі. Потім здобув професію агронома. Після навчання проходив службу у десантних військах.

Працював охоронником у місті Херсон. Там же мешкали його дружина Яна й донька Софія. Останні роки займався домашнім господарством у рідному селі, розводив голубів.

«Сергій був добрим і працелюбним, дуже любив свою єдину донечку Софію», – каже сестра його дружини Оксана Чабанова.

Із початком повномасштабного вторгнення Сергій Шелига забрав доньку Софію з Херсона, який був окупований російськими військами. Батько вирішив, що безпечніше буде деякий час пожити в селі, але російська бомба забрала життя трьох членів родини.

Односельчани знайшли тіло Сергія та прикопали на подвір'ї, згодом – перепоховали на кладовищі у селищі Березнегувате. Від доньки та мами Сергія майже нічого не залишилося.

У Сергія Шелиги залишилася дружина Яна.

Історія з instagram каналу Victims of russia.