Болгов Віктор

11 клас, ліцей «Educator»

Вчителька, яка надихнула на написання – Музиченко Наталія Іванівна

Моя Україна майбутнього

Для мене мир означає відсутність конфліктів і війн, життя в сильному демократичному суспільстві, де корупція не є загрозою, розвиток інновацій і технологій нарівні з найкращими світовими стандартами. Мир - це стан, коли людина має можливість розвиватися, творити, вдосконалювати світ навколо себе без перешкод і в унісон з собою. Моя Україна майбутнього - це місце, де панує процвітання. Тут домінуватиме свобода, сильна економіка за рахунок відсутності корупції та багатих ресурсів, інновації, культурна різноманітність. Люди втілюватимуть свої мрії, бажання в розвиненому, освіченому, лібертаріанському суспільстві. Україна буде активним учасником світової спільноти, вона буде розвивати відносини та співпрацю з іншими сильними країнами.

Наразі Україна пошкоджена російськими військами і тут царює безлад. Проте незламність духу та сила волі завжди були нашою силою. Країна має величезний потенціал для змін і покращень. Але майбутнє України не може бути омріяним без активної участі громадян.

Отже, мешканці мають бути розкутими та мати сильні навички в своїй сфері. Сам я сприятиму розвитку економіки держави та підтримувати соціальні ініціативи. Своєю працею я зроблю все можливе, щоб Україна була найкращою для моїх співвітчизників і наступних поколінь.