Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Оксана Сергіївна Сущенко

«У таких умовах складно про щось мріяти»

переглядів: 457

Мешканка Валуйського Оксана Сущенко виховує з чоловіком 17-річну доньку. До війни сім'я працювала у своїх теплицях, що давало непоганий дохід; була ще постійна робота, якої тепер не стало. Добре, що під час обстрілів села ніхто з рідних не постраждав, але під свист снарядів жінка розучилася мріяти та будувати плани на майбутнє.

У мене є чоловік, 17-річна донька та батьки. Ми раніше займалися теплицями, вирощували квіти, помідори. Зараз це нікуди подіти, навіть якби хотіли щось виростити. До війни була постійна робота, а потім її втратили.

Перший обстріл у нас стався 13 червня 2014 року, а згодом і до нас у будинок прилетіло. З одного боку частково вікна пошкодило, дах та стіни. Сім'я, на щастя, не постраждала. Будинок також практично відновили. Ми часто сиділи в підвалі і навіть зараз себе в повній безпеці не відчуваємо, бо знову почали стріляти в наш бік.

У таких умовах складно про щось мріяти, бо живемо одним днем.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Валуйське 2014 Текст Історії мирних жінки чоловіки 2014 зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій