Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Артемівна Кривоніс

«У нашій квартирі жити неможливо, і нам доводиться орендувати будинок»

переглядів: 496

Я постійно проживаю в Красногорівці. У мене дитина – інвалід дитинства. До війни в нас була стабільність. Я працювала в Донецькому обласному шпиталі для інвалідів Великої Вітчизняної війни, у місті Мар'їнці, але довелося звільнитися, бо почалися бойові дії та шпиталь переїхав до Маріуполя.

Приблизно рік ми жили на Одещині. Наша квартира розташована в центрі міста, вона постраждала і тепер в аварійному стані. Мені допомогли відновити вікна, але жити там неможливо, там немає газу та води. Зараз ми з дитиною орендуємо будинок, але тут також були прильоти.

Жодної безпеки немає, бо живемо майже на передовій. До нас прилітали вже шість разів. Мені хотілося б забути про все з 2014 року. Нам дуже важко, я мати-одиначка і дитина-інвалід, живемо тільки на допомогу. Нам допомагала гуманітарна допомога від Фонду Ріната Ахметова, Червоного Хреста та ЮНІСЕФ. У 2017 році Фонд Ріната Ахметова купував моїй дитині слуховий апарат.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Красногорівка 2014 2017 Текст Історії мирних жінки діти 2014 2017 зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода здоров'я непродовольчі товари люди з обмеженими можливостями їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій