Ми переселенці з міста Мар'їнка, переїхали в місто Маріуполь в 2014 році. Ваш Фонд допомагав нашій родині гуманітарною допомогою. Мені зараз 13 років. Я гарно навчаюся в школі, займаюся танцями (маю багато нагород), цікавлюсь нарощуванням нігтів, створюю їх дизайн. З новим колективом по танцям в м.Дніпро ми маємо багато тренувань, багато виступів. У мене з'явилося багато друзів. Але я дуже хочу додому!!! 

Коли почалася війна, наша родина виїхала з м.Маріуполь в м.Дніпро. І зараз батьки намагаються створити нам середовище, в якому нам з сестрою буде комфортно. Мої тато та мама - найкращі батьки!

Наша родина в м.Маріуполь пережили дуже страшні дні, до того, як виїхали звідти. Кожного дня були обстріли, я з бабусею та сестрою сиділи в підвалі, а батьки під обстрілами готували їжу. Було дуууууже страшно!!! Я гадала, що це страхіття не закінчиться ніколи. Але дякувати Богу, ми виїхали!

Для занять танцями мені потрібні джазовки (38 ромір) та наколінники. Ходжу на заняття в балетках і дуже незручних наколінниках. А джазовки потрібні шкіряні. Дідусь Миколай, якщо у тебе буде можливість - подаруй мені їх. Дякую тобі!

Слава Україні! Слава ЗСУ!