Ковальова Аліна

Харківський педагогічний фаховий коледж Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради

Харківська область

Війна – це страх,жорстокість, кровопролиття. Коли ми чуємо слово Війна, то в нас прокидаються погані емоції. Поняття «війна» - нескінченність, яка так чи інакше буде присутня на Землі, в нашому житті.

Люди, які ідуть захищати свою Батьківщину, свій народ – справжні герої, адже вони ризикують власним життям, захищаючи нас. У бій готові йти ті, хто у своєму житті не брав у руки зброї, ті, про кого говорять, що вони і мухи не скривдять.

Якравим прикладом був мій прадідусь, про якого мені з гордістю розповідала бабуся. Він був звичайним комбайнером, якого зачипила війна. Дізнавшись про її початок , він одразу кинувся захищати свій народ, свою родину. Головним його завданням було підтримувати зв'язок, але як й інші тримав зброю в руках. За свій шлях на полі кровопролиття, свій героїзм, сміливість, відданість отримав орден Червоної зірки. Мій прадідусь віддав своє життя заради Батьківщини. Я пишаюсь ним так само, як пишаюсь сучасними героями України.

Як і у будь-якої нормальної людини, моє ставлення до війни негативне. Але вона мене вчить на прикладі наших героїв бути сміливою, бути щирим патріотом . Я дуже хочу і мрію, щоб ми жили в мирі та в спокої.