Олещук Вікторія, учениця 11 класу Теребовлянського академічного ліцею імені Ярослави Стецько

Вчитель, що надихнув на написання есе - Туркула Лідія Володимирівна

Моя Україна майбутнього

Україна - країна, що завжди живе в моєму серці. Її краса розкривається в незгасаючих сонячних променях, що освітлюють барвисті поля та степи.

Україна - це не лише природна велич, а й мудрість наших предків, яка передана через віки. Культура, народні звичаї і традиції наповнюють наше життя змістом і глибоким сенсом.

Моя Україна - це також люди, що мають сильну волю та непереборну віру у краще майбутнє. Наші герої, що віддали своє життя за незалежність, і зараз за свободу України, назавжди залишаться в наших серцях.

Будуючи своє життя, я завжди пам’ятатиму про свою Україну-країну, яка дарує нам найцінніше: свободу, гідність і можливість бути справжніми синами і дочками цієї великої землі.

Україна славиться своїми родючими полями, квітучими садами, безкрайніми степами. Я дуже люблю свою країну. Люблю не лише за солов’їну мову, чудову природу, а й за те, що це моя Батьківщина. Моя Україна - це той край, де я завжди відчуваю себе дійсно вдома, де моє  серце б’ється в ритм з її серцем. Я пишаюся тим, що можу гордо називати себе Українкою!