29-річна Оксана Поштаренко загинула 27 червня внаслідок удару ворожої ракети по торговому центру «Амстор» у Кременчуці. Загалом трагедія забрала понад два десятки життів мирних мешканців міста.

У Оксани залишилася мама та двоє сестер

Оксана Поштаренко того трагічного дня була на роботі. Як розповіла подруга загиблої, Анастасія Геріх, 29-річна жінка жила у Кременчуці близько 10 років та працювала продавчинею у магазині побутової техніки, який був розташований у торговому центрі.

«Оксана Поштаренко – розумна, чуйна, добра, скромна, чесна, товариська, а ще красива, молода й життєрадісна», – розповіли її рідні та близькі. У громадській організації «Центр «РОДІС», з якою співпрацювала Оксана, додали, що жінка була справжньою українкою, учасницею численних патріотичних, просвітницьких, благодійних громадських акцій і заходів, завжди допомагала людям.

Зокрема, Оксана Поштаренко займалася волонтерською діяльністю в місті Горішні Плавні. Поховали загиблу 3 липня в Звенигородці на Черкащині. Попрощатися із нею прийшли рідні, друзі та колеги.

У Оксани залишилася мама та двоє сестер.

Історія з instagram каналу Victims of russia.