48-річна жителька Кременчука Оксана Пирхало 27 червня потрапила під ракетний обстріл торговельного центру «Амстор». У день обстрілу вона пішла до магазину побутової техніки, який був розташований у торговому центрі, і не повернулась, розповіла донька загиблої Марія Пирхало.

Ми всі її шукали, але…

«Вона у той день сказала, що побігла в «Амстор» подивитися бойлер… Її клієнтка того дня хотіла придбати фарби, але Оксана сказала, що потім, бо потрібно подивитися бойлер…», – пригадала колега загиблої Ірина Євсєєва. За її словами, родина і друзі Оксани Пирхало чотири дні були в очікуванні. «Це було страшно. Ми сподівалися, що вона десь у лікарні, але… Ми всі її шукали, але…», – розповіла жінка.

Оксана Пирхало народилася в Дніпродзержинську. Там пройшли її дитячі роки, навчання у школі і професійно-технічному училищі. З дитинства мріяла бути перукарем. Вивчившись на перукаря, почала працювати у Дніпродзержинську. Згодом жінка переїхала у Кременчук і там стала власницею перукарського салону «Іван та Мар'я».

Колеги загиблої розповідають, що жінка вкладала всю свою душу в родину і роботу. «Цей салон – її дітище. 5 числа нам має бути 16 років. Він називається на честь дітей Оксани», – розповіла подруга загиблої Ірина Євсєєва.

У Оксани Пирхало залишилося двоє дітей та чоловік.

Історія з instagram каналу Victims of russia.