Валерій з сім’єю проживав під Гостомелем і будинку, в який багато років вкладав всі гроші і сили. В будинок Валерія влучила російська ракета і тепер їм нікуди повертатися. Ось що Валерій написав у своєму фейсбуці.

Будинок під Гостомелем - частина мого життя. В ньому виросли і жили троє моїх синів. Я будував його за всі гроші, шо я заробляв. 

Я боровся за нього, коли у мене відбирали землю, коли намахували будівельники шахраї - перебудовував майже усе. Нещодавно я побудував поруч будиночок для батьків, що виявили бажання переїхати. Під час затяжної ковід-кризи. На останні гроші.

Батьки не переїхали. Не встигли.

Для моїх дітей цей будинок — їхній дім. Їхня Україна. 

Вчора він повністю згорів. Орки влучили в нього. У моїх дітей тепер немає «їхньої України» 

Їм нема, куди повернутися. Вони про це ще не знають. Як і не знає мій старший син, що нині на півночі захищає свій дім…

Там залишались двоє кішок, яких я ще кілька днів тому годував. 

Я не впевнений що вони живі. 

Чорти в лаптях нищать наші будинки, наше майно, але вони не знищать нас. Не знищать нашу волю, наші руки, наші знання, наші вміння. 

Я побудую сотні таких будинків. Ми все відбудуємо. Кожну домівку. Посадимо тисячі дерев. Але спочатку ми знищемо кожного орка, що ступив на нашу землю. 

UPD: Друзі, ані мене, ані моїх дітей не було в будинку. Моі діти живі, не ушкоджені, нині перебувають з їхньою мамою у безпеці закордоном. 

Я залишаюсь в Україні. До перемоги.