29 грудня 2023 року російська ракета у Запоріжжі вбила 53-річну Оксану Воробйову.

У її будинок потрапила ворожа ракета

«Дуже страшний ранок. Трагічно загинула наша вчителька, наша класна керівниця. У її будинок потрапила ворожа ракета. Тільки два дні тому ми вітали світлу і чарівну Оксану Михайлівну зі святами», – написала мама однієї з учениць Крістіна Романова.

Оксана Воробйова була вчителькою молодших класів у Запорізькій гімназії №4. Її любили учні, поважали їхні батьки. Колеги пригадують її чуйною, сильною духом.

Оксана любила вироби з бісеру в українському стилі, а на свята часто одягала гердан.

«Оксана Михайлівна, перш за все, дуже мила, ніжна і добра. Найкраща вчителька. Для моєї доньки вона стала тією мудрою людиною, яка прищепила любов до знань. У школі її завжди поважали, прислухались. Цінно, що вона не просто давала знання, а вкладала всю свою любов у наших дітей», – додала Крістіна Романова.

«Своїми вчинками, своїм розумом вона виховала не одне покоління учнів, вміло вчила їх мудрості та відповідальності. Була дуже енергійною людиною, люблячою матір’ю. Із болем у серці визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою», – написали колеги із гімназії №4.

В Оксани Воробйової залишилися син Ігор, сестра Ольга й інші рідні.

Під час повномасштабної війни син Оксани Михайлівни став на захист України.

Історія з instagram каналу Victims of russia.