Лобов Тимофій Сергійович, 9-Б клас, комунальний заклад «Тернівський ліцей №4 Тернівської міської ради Дніпропетровської області»

“Війна в долі моєї родини”

Я дізнався про початок війни між Росією та Україною від звернення президента Володимира Зеленського у своєму “Instagram”. Це був жахливий і дуже страшний день.

В перші дні війни я відчував страх. Кожен день я чую по телевізору, як гинуть мирні люди, руйнується дуже важлива для нашої країни інфраструктура. Зараз я не так сильно хвилююсь, як в перші дні війни, але всередині мене все одно є тривога.

Для мене це був жахливий день, як і для моєї родини. Але ми так і залишилися у своєму рідному місті, бо ми вважали, що виїзджати не потрібно.

Після декількох днів багато людей перестали ходити на роботу, бо найважливішим люди вважали знаходитись в безпеці. Моя мати тепер майже не ходить на роботу в дитячий садок. Зараз я не ходжу в школу, у нас дистанційне навчання.

На початку повномасштабної війни мене приголомшило, що Росія напала на нашу країну. Це було неочікувано. Сьогодні Мир для мене, це коли всі люди живуть в спокої, турбуються про своїх дітей, коли над тобою мирне небо. І якнайскоріше я хочу, щоб цей Мир настав.