Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Василівна

«Лише завдяки допомозі Фонду ми й трималися»

переглядів: 535

Життя дуже важке. Сама я з дитячого будинку, не було ні мами, ні тата. Мої батьки загинули під час Другої світової війни. І дітей, і чоловіка поховала, всіх поховала. Одна залишилася, тяжко.

Про війну дуже важко згадувати. У підвалах, у бомбосховищі дуже тяжко. Серце болить. Намагаюся забути про це. Зараз все одно стріляють потихеньку.

Я весь час тут була у Світлодарську, нікуди не виїжджала. На початку війни помітили, що багато автобусів із військовими, зі зброєю. Одразу ми зрозуміли, що буде щось таке.

Усі ці події підірвали здоров'я. Цукровий діабет з'явився. Тиск падає. Серце хворе. Якби не чути звуків стрілянини, якби не було війни...

Дякуємо Фонду Ріната Ахметова, дуже гарна організація. Дай Боже процвітати далі. Дякую, продуктові набори, допомога, вони дуже рятували нас, тільки завдяки їм і трималися. Ця допомога була дуже потрібна.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Світлодарськ Текст Історії мирних пенсіонери обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення здоров'я літні люди (60+) їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій