Олександрові Горлачу було 39 років. Його життя обірвав російський ракетний обстріл Києва 29 грудня 2023-го. Тоді загинули понад 30 людей.

Тоді загинули понад 30 людей

Олександр народився на Чернігівщині. У 2001 році закінчив Червоноплугатарську середню школу, далі – вступив до радіотехнічного училища №1 у Києві. Після завершення навчання здобув спеціальність монтажника радіоелектронної апаратури та приладів третього розряду.

За цим фахом влаштувався на завод, де зарекомендував себе, як сумлінний, відповідальний, талановитий працівник. Із 2003-го по 2010-й роки йому присвоїли четвертий, п’ятий та шостий розряди монтажника радіоелектронної апаратури і приладів.

За 20 років роботи на підприємстві Олександра неодноразово нагороджували відзнаками, грамотами, дипломами, преміями – як найкращого працівника, а також за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок.

У вільний від роботи час Олександр любив рибалити, а також відпочивати у колі друзів.

«Саша був люблячим, турботливим сином, ніколи не забував про своїх батьків, завжди допомагав. Був найкращим братом і дядьком, а для друзів – надійним і вірним товаришем. Це неймовірна втрата для всіх – його рідних, колег, товаришів. Досі неможливо повірити, що його з нами більше немає… Світла пам’ять і вічний спокій», – сказала рідна сестра загиблого Оксана Лисенко.

В Олександра Горлача залишилися мама, сестра і племінники.

Історія з instagram каналу Victims of russia.