18 січня внаслідок падіння гвинтокрила з керівництвом МВС на борту у Броварах Київської області загинули 18 людей. Серед них – 35-річна Олена Пономаренко та її 5-річна донька Мілана.

Тіло його дружини було сильно понівечене

Олена Пономаренко з чоловіком Олександром того трагічного ранку привезли Мілану до дитсадка «Джерельце».

Жінка повела доньку всередину, а чоловік залишився чекати дружину в авто. В цей момент на дах дитсадка впала частина гвинтокрила.Олена й Мілана загинули.

«До 12 години об’їздили всі лікарні, сподіваючись, що вони десь в опіковому центрі. Але в списку потерпілих їх не було. Коли ж дізнались, що міський голова запросив Олександра до моргу, всередині все похололо. З’ясувалось, що Олена та Мілана згоріли заживо… Сашко зумів упізнати донечку лише по сережках. Тіло його дружини було сильно понівечене», – розповіла Юлія Сміловець, керівниця компанії, в якій працювала жінка.

Олена Пономаренко була заступницею головного бухгалтера логістичної компанії «Гранд Лоджистікс Кампані». Влаштувалася сюди на роботу 3 роки тому. Починала з посади офіс-менеджерки.

«Зі своєю роботою справлялась на відмінно, це була моя найкраща помічниця. Я щодня раділа, що зі мною поруч така розумна, працьовита й порядна людина. Ніколи на неї не отримувала скарг. Олена була наче те сонце, її обличчя ніколи не полишала посмішка, кожному вона співпереживала, кожного могла підтримати», – розповіла Юлія Сміловець.

За словами знайомих і друзів жінки, попри те, що Олена й Олександр були разом тривалий час, продовжували дивитися одне на одного закоханими очима.

Крім чоловіка, в Олени залишилися 13-річна донька Єва.

Історія з instagram каналу Victims of russia.