Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олег Сич

"Тіло Олега знайшли на розі вулиць Яблунської та Водопровідної"

переглядів: 130

Уранці 5 березня 2022 року 49-річний Олег Сич ще був на роботі, де разом із колегами пекли хліб для мешканців Бучі, які залишилися в окупації. Опісля зв’язок із ним зник.

Тіло Олега знайшли на розі вулиць Яблунської та Водопровідної

Точної дати загибелі Олега встановити не вдалося – ймовірно, це сталося того ж дня. Російські військові вбили чоловіка, вистріливши йому в потилицю. Тіло Олега знайшли на розі вулиць Яблунської та Водопровідної.

Олег Сич народився в селі Насташка на Київщині, однак мешкав у Бучі. Навчався в школі №3, потім вступив до коледжу в Ірпені. Вищу освіту здобув у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», спеціальність – машинобудування.

20 років Олег працював на заводі емалювальником. Останні чотири роки обіймав посаду начальника цеху на кондитерській фабриці. У вільний час любив грати в настільний теніс, дивитися футбол, після народження внука – багато гуляв із ним.

«Він був у нас справжнім головою сімʼї, чудовим батьком та дідусем», – розповіла дружина Юлія Сич.

В Олега залишилися дружина Юлія, мама Тетяна і батько Петро, двоє дочок – Дарина і Марія, зять Тарас, онук Ромчик та онучка Мирослава, яка народилася вже після його загибелі.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Буча 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни їжа Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій