Валентині Одинокій було 56 років. Вона загинула 1 березня 2022 у селищі Бородянка на Київщині.

Я її дуже люблю, мені її так не вистачає…

1-3 березня російські військові скинули десятки бомб на вулицю Центральну. Понад 40 людей загинули. В одному із будинків на цій вулиці перебувала Валентина, її рідна сестра Любов та племінник Кирило.

«Моя мама, брат Кирило і тітка Любов були в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхівки, що на вулиці Центральна, 326. Вони планували евакуюватися з Бородянки вранці 2 березня, та не встигли… Влучань у будинок було кілька. Тіла матері і Кирила ми знайшли біля дому через місяць – після звільнення Київщини. Кирила впізнали по обличчю і руці, а маму – по одягу. Нам довелося проходити процедуру ідентифікації, здавали ДНК. Тітку ж ми так і не знайшли…», – розповіла донька Валентини, Анна Матвієнко.

Валентина Одинока родом із Черкащини. Понад 30 років вона працювала інспекторкою в Ірпінській державній податковій інспекції. ЇЇ пригадують гарною фахівчинею, яка підвищувала рівень знань у своїй галузі.

«Мама була дуже хорошою людиною. Все своє життя вона присвятила мені. Дуже багато вкладала у мою освіту, мій розвиток. Мама дбала про своє здоров'я, відвідувала спортзал. Любила подорожувати, вишивати, смачно готувала. Часто їздила відпочивати в Трускавець або Миргород. Дуже хотіла дочекатися онуків. Я її дуже люблю, мені її так не вистачає…», – розповіла Анна.

Валентину Одиноку поховали на Звіринецькому кладовищі у Києві.

У неї залишилася донька.

Історія з instagram каналу Victims of russia.