Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ігор Іванович

"Сина з дружиною накрило так, що вони боялися навіть дихати"

переглядів: 523

Я був у Луганську, коли розпочався перший обстріл. Жив на третьому поверсі, треба було бігти першим. Я злякався, впав і вдарився головою, довго лежав на плиті.

Я проживав у Вільховій. Була пожежа, і в мене все згоріло, довелося виїхати звідти. Якраз помер мій брат, і його син мене тимчасово поселив у будиночок. Так я тут і мешкаю.

Гарного мало. Ракети як стрільнуть, воно летить над нами, а куди – невідомо. Але вже минуло цей час.

Було багато зруйнованих будинків. Мого сина з дружиною накрило так, що вони боялися навіть дихати, допоки обстріл не закінчився.

Хотілося б забути всю цю історію, щоб ми мали мирне життя, всі працювали. Зараз у тому районі, де я жив, мало того, що мій будинок згорів, там і поряд всі побиті будинки. І вбиті були, і поранені.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Станиця Луганська 2014 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери 2015 переїзд зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я перший день війни розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій