Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Михайлівна Бабак

«Створила своє гніздо, а тепер із двома сумками живу в чужій квартирі»

переглядів: 665

Я була в Первомайську й потрапила під бомбардування. Слава Богу, мене тоді не поранило, будинок залишився цілим і збереженим, але навколо було дуже багато руйнувань і смертей. Під час активних бойових дій знаходилася в Золотому. Ми переїхали спішно, хоча тут теж все і летіло, і стріляло, і вибухало, але все одно не так страшно було, як в Первомайську.

Усе своє життя пропрацювала в школі, виростила дітей, створила власне сімейне гніздо, а тепер із двома сумками живу в чужій квартирі. Мрію повернутися додому.

Не знаю, як в інших людей, але в мене таке відчуття, ніби все, що було до війни, взагалі не було. Начебто було не зі мною.

Важливу роль для нас зіграла гуманітарна допомога. Підмога була хороша. У нашій місцевості, де ми живемо, вона завжди доречна. Коли ми її отримуємо, то завжди ділимося зі своїми близькими й родичами. Крім [Ріната] Ахметова, ніхто так регулярно не допомагає. Отримували кілька разів допомогу від Червоного Хреста, але не так масово, як це робить Фонд Ріната Ахметова.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Золоте Текст Історії мирних пенсіонери переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій