Свистун Аліна

21 група, спеціальності Середня освіта (Фізична культура), КЗ КОР "Богуславський гуманітарний фаховий коледж імені І.С.Нечуя-Левицького"

Вчителька, що надихнула на написання – Тамара Вікторівна Яковенко

Моя Україна майбутнього

Що таке мир для мене?

Для мене миром є, коли надворі знову веселий гомін дітей, немає насильства, немає війни та й конфліктів у суспільстві. Також під цим миром можна розуміти, що люди живуть у безпеці, без переживань про те, що одного дня раптом кожного з них не стане. Зараз нашій країні потрібен мир: він є цінним для кожного українця. Тоді люди з різних областей могли б повернутися до своїх вцілілих домівок і відбудувати знищені окупантами. Коли ми зможемо жити цілою сім’єю, будувати нове майбутнє для нас, для наших майбутніх дітей, коли вже не будуть вмирати невинні люди, чи чоловіки, які на війні, яких чекають сім’ї.

Якою ж я бачу нашу країну в майбутньому?

Це країна, яка буде жити в мирі, у злагоді, країна, яка буде незалежною, з сильним духом населення, яке буде процвітати в цій країні миру. В ній усі люди будуть з рівними правами між собою, не буде корупції, усі українці зможуть втілити свої мрії в життя, свої бажання та свій потенціал.

Колись у майбутньому ми будемо розробляти свої сучасні технології, будемо розвивати економіку та реалізувати нові культурні виклики,

але й старі свої здобутки ми забувати не будемо, будемо їх згадувати з пошаною. Наша країна - міст між Європою та Азією. Можливо, навіть через кілька років ми потрапимо в Європейський Союз.

А як же ж те, коли Україна переможе, що ж я буду робити?

Я й надалі їй буду допомагати процвітати. Робити все можливе для її розбудови та відновлювати новий мирний лад. Для цього я застосую свої знання, вміння та навички. Прагнутиму додавати свої ідеї для відновлення її: слід зменшити вирубування лісів, за яких в горах безліч катастроф, що навіть жителі лісу найти прихисток там не можуть. Нам би варто розвинути насамперед такі сфери, як розвиток економіки, покращення освіти та охорони здоров’я. Мусимо написати нову правдиву історію в Україні про нашу війну, як вона відбувалась, як же ми зі своїми неймовірними зусиллями перемогли. Не завадить нам розвиватися більше і більше для нової культури та мистецтва. Більше розвивати технологічну промисловість, винайти нову зброю для захисту країни, розвинути нові освітні технології для покращення розумового розвитку молоді.

Я вірю, що Україна має щасливе майбутнє, але нам усім потрібно до цього прагнути, щоб допомагати їй цього досягнути для подальшого розвитку та процвітання нашої країни.