Алла Тищенко загинула 17 березня 2022 року разом із донькою і мамою у власному будинку у приватному секторі Центрального району Маріуполя. 17 березня 2022 року на їхнє подвір’я прилетів снаряд.

Шифером із даху знесло півголови

«Він влучив у прибудову, де був підвал. Катя і бабуся встигли туди заскочити, проте це їх не врятувало. Аллу накрило перед порогом, шифером із даху знесло півголови», – розповіла Тетяна Тищенко, дружина брата колишнього чоловіка Алли.

Тіла загиблих витягнули сусіди і віднесли до кладовища за ринком «Каліфорнія». За два тижні, коли обстріли трошки вщухли, Тетяна із чоловіком опізнали родичів. Там і поховали.

Аллі Тищенко було 57 років. Вона народилася і жила в Маріуполі. Виховувала доньку, опікувалася мамою. Любила квіти – вирощувала їх на невеликій ділянці біля будинку. Аллу пригадують доброю, щирою і відкритою.

«Алла Федорівна була гарною людиною. Дуже професійною та скромною. Працювала водійкою трамвая. Багато років возила пасажирів, а останнім часом була водійкою маневрових робіт – готувала трамвайні вагони для роботи на лінії», – розповів колега Володимир Грицунов.

В Алли Тищенко залишився колишній чоловік.

Історія з instagram каналу Victims of russia.