Анатолій загинув 6 березня, коли в групу людей влучила російська міна. Анатолій саме тоді допомагав людям евакуюватися з Ірпеня.

Серце мого чоловіка зупинилося внаслідок мінометного обстрілу окупанта

Ще років 10 тому місто Ірпінь визнали найкращим для життя передмістям Києва. З року в рік такий статус лише підтверджувався.

Ірпінь – місто, де проживає багато молоді. Без сумніву, тут є де погуляти і відпочити, багато новобудов, а також чудово розвинута інфраструктура. Але з початку повномасштабного вторгнення РФ «місто парків» просто не впізнати. Немає води, світла і зв'язку. Житлові будинки зруйновані через обстріли російських військових.

Окрім цього, вони перешкоджають евакуації мирних жителів. Евакуаційні потяги вже не варіант, адже є пошкодження залізничних шляхів. Єдиний вихід – через зруйнований міст, що веде з Ірпеня до Києва.

Анатолій Бережний допомагав евакуюватися жителям Ірпеня. За два дні молодий чоловік із волонтерами вивезли більш як 400 людей.

6 березня 2022 року Анатолій Бережний вчергове допомагав евакуюватися жителям Ірпеня. До автобуса залишалося дійти лише 200 метрів, коли в групу влучила російська міна.

«Добре серце мого чоловіка зупинилося внаслідок мінометного обстрілу окупанта», ‒ написала Діана, дружина Анатолія в соцмережах. До Ірпеня пара переїхала півтора роки тому з Сєвєродонецька. Анатолію було всього 26 років.

Світла пам'ять!

Історія з instagram каналу Victims of russia.