Зозуля Яна, Харківський фаховий педагогічний коледж КЗ"ХГПА" ХОР

Викладач, що надихнув на написання есе: Лонська Ірина Олексіївна

«Війна. Моя історія»

Бути українцем - це справді особлива суперсила. Україна має багату культурну спадщину багатство історії та неперевершений природний ландшафт. Однак суперсила українців полягає в їх характерних якостях та характері які вирізняють їх серед інших народів. Українці володіють сильним духом та стійкістю. Історія України нерозривно пов'язана з великими випробуваннями та тяжкими періодами. Впереджувати складнощі понадхлюпувати випробування та шукати способи виходу - це характерні особливості українців. Для того, щоб перемагати – треба перестати боятися. Українці ніколи нічоко не боялися: виходячи на майдани, говорити правду, діяти, ставати на захист своєї землі.

Український народ має сильну спільноту та солідарність. Він завжди демонстрував здатність об'єднуватися під час складних періодів. Стійке почуття національної ідентичності та гордості зміцнюють спільний фронт для досягнення спільних цілей. Українці навіть в складних ситуаціях вміють з іронією дивитись на себе, що робить нас непереможними.

Ми відомі своєю гостинністю та доброзичливістю. Зустрічати гостей з радістю надавати допомогу та підтримку - це нещо що є корінним для української культури. Україна відома своїми неймовірно гостинними людьми які знають як зробити кожного почувати себе комфортно та вітатися з посмішкою. Наш народ має багатство талантів у різних сферах. Велике число відомих українців досягло успіху в мистецтві науці літературі спорті технології та багатьох інших галузях. Креативність завзятість та вміння завжди допомагають українцям здійснювати свої мрії та досягати високих результатів.

Всі ці особливості об'єднують українців і надають їм справжню суперсилу. Бути українцем - це мати у собі внутрішню силу гордість та волю до досягнення чого завгодно. Це щось особливе що відрізняє українців від інших народів та робить нас унікальними. Я пишаюсь тим, що я українка! Люблю, любила і буду любити свою Батьківщину!