Персіяненко Дар'я, учениця 11 класу Харківської Загальноосвітньої школи №98

Вчитель, що надихнув на написання есе: Сіверчук Оксана Станіславовна

«Чому бути українкою – це моя суперсила»

Бути українкою - це моя суперсила, оскільки це означає бути частиною нації з багатою історією та глибоким культурним спадком. Я пишаюся тим, що належу до цього народу, оскільки українська культура відзначена багатством традицій, мистецтва та мови, які формують мою ідентичність та впливають на моє бачення світу.

Незламність духу та сила української нації виявляються в історичних випробуваннях та відданості своїм ідеалам. Українці були свідками складних періодів, але завжди знаходили силу встояти та продовжувати боротьбу за свої права та свободу. Наша нація об'єднується спільною метою і вірою у майбутнє, несучи на плечах тяжке минуле та прагнучи до кращого завтра.

Українська нація проявляє неймовірну силу в творчості, музиці, літературі та спорті. Ми відомі своєю витривалістю, винахідливістю та талантом. Ці якості підкреслюють нашу гідність і сприяють нашій самоактуалізації в глобальному світі.

Бути українкою - це бути частиною неперевершеної культури, яка формує нашу особистість та надихає на великі звершення. Наш народ має непоганий запас внутрішньої сили, яка дозволяє нам підніматися після кожного випробування та відзначати свої досягнення на світовій арені.

Для досягнення перемоги я невтомно підтримую державу, намагаючись бути активним громадянином, високо цінувати наші традиції та історію. Я намагаюся добре вчитися, розвивати свій інтелект та знання, щоб внести свій внесок у розвиток України. Беручи участь у різних зборах, я сприяю об'єднанню нашого народу та підтримці важливих справ. Крім того, я не шкодую часу та зусиль, щоб допомагати нашій армії у важливих справах, бо знаю, що це є однією з найважливіших складових нашої національної сили та єдності. Спільно ми будуємо майбутнє, сповнене гідності та успіху для України.