19 вересня 2023 року близько 13.00 російська армія завдала ракетного удару по місту Куп'янськ на Харківщині. Саме в цей час по мосту через річку Оскіл рухався автомобіль із волонтерами, які евакуйовували цивільних жителів. Серед восьми загиблих унаслідок обстрілу – 49-річна мешканка селища Ківшарівка Наталія Рудакова. Того дня вона планувала виїздити до доньки у Київ. Ще за годину до трагедії вони розмовляли…

Ще за годину до трагедії вони розмовляли…

Наталія Рудакова народилася на Харківщині. Здобула фах інженерки-металургині у Харкові. Працювала на ливарному заводі у Ківшарівці. Після того, як його закрили, довелося змінити кілька робіт. Певний час Наталія була вихователькою у дитячих таборах. Останній період життя не працювала.

«Мама була відданою і цю рису характеру передала мені. Віддана роботі, колегам, друзям, родині. Я не зустрічала таких людей, як вона. Мама вміла бути подругою, вміла любити. Наче нічого незвичайного, але вона любила особливою любовʼю. Всі її розмови з друзями були про мене, вона завжди згадувала мене. А ще вона була дуже гарною», – розповіла донька загиблої, Єлізавета.

У Наталії Рудакової залишилися мама і 21-річна дочка.

Історія з instagram каналу Victims of russia.