30-річний Олександр Корнійчук загинув 16 грудня 2022 року внаслідок ракетної атаки Росії по Кривому Рогу. Чоловік разом із дружиною Людмилою та маленьким сином Артемком перебували у власній квартирі, коли в їхній будинок поцілила ворожа зброя. Людмила та Артемко загинули на місці, Олександр – у лікарні. Старший син пари вижив, напередодні він ночував у домі своєї бабусі Олі.

Саша Люду любив безмежно, а вона його – більше за життя

Олександр і Людмила були разом 15 років. Познайомилися ще в школі, коли Саша був у 9 класі, а Люда – в 11.

«Саша Люду любив безмежно, а вона його – більше за життя. Люда пройшла з ним різні негаразди. Підтримувала, завжди була поруч», – розповіла подруга родини Олена Нетрусова.

Олександр, як і його батько Віталій, працював на шахті – був прохідником на «Гвардійській». Дуже любив свою роботу. Колеги його поважали, з багатьма із них він товаришував. Олександр любив активний відпочинок, риболовлю, велопрогулянки. До власних хобі заохочував і старшого сина.

«Сашко дуже любив рибалити, це було його хобі. Обожнював і їздити на велосипеді. Він щоразу щиро радів зустрічам з нами, своїми друзями», – розповіла Олена.

Друг Олександр Афонін говорить, що Саша неабияк цінував та любив свою родину. Десь у той період, коли у пари народився молодший син Артем, Саша розповідав йому, як кохає дружину. Яке неймовірне щастя відчув, коли вперше став батьком і як це почуття повернулося з появою Артема. Цю розмову друг пригадав одразу ж, як дізнався про трагедію 16 грудня…

Джерело: платформа пам’яті “Меморіал” https://www.victims.memorial/