Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віра Бабич

«Російські військові морально знущались над нами»

переглядів: 310

Війна принесла мені й моїм близьким багато горя. Я втратила свій дім, свій Маріуполь, розлучилась із мамою та сестрою, постійно відчуваю страх за себе і своїх рідних. Мій чоловік зараз у полоні після оборони Азовсталі, і більш за все я чекаю на його повернення.

Мій семирічний син дуже наляканий жахливими воєнними подіями. Коли ми з ним перебували в селі, з ворожого літака неочікувано скинули бомбу. Потім на вулицях з’явились російські військові. Вони заходили до кожного будинку зі зброєю, лякали людей і морально знущались…

Наш евакуаційний шлях до Запоріжжя був надзвичайно важким. Ворожі блокпости – буквально на кожному кроці, і знов – знущання над бідними людьми… Ми дуже лякались, коли російські солдати заради розваги стріляли з автоматів у повітря, чули й постріли з чогось важкого.

Зараз ми з сином перебуваємо у Білій Церкві. Він нарешті відчуває себе у безпеці, бо знає, що тут є тільки наші військові. Я завжди поруч і намагаюся зробити все, щоб моя дитина якомога менше згадувала ті жахіття, які ми встигли побачити.

Російські військові морально знущались над нами

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло Обстріли Маріуполя розлука з близькими Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій