40-річна Лілія Наришева загинула 12 березня 2022 року в Маріуполі. Разом із родиною вона ховалась від обстрілів у підвалі будинку в Центральному районі. Після влучання у нього стіни обвалилися. Поряд із Лілією загинули її чоловік Юрій та доньки Діана і Крістіна.

Родина ховалася в підвалі сусіднього з їхнім будинку

Сім’я Наришевих жила на вулиці Митрополитській. Лілія та Юрій виховували доньок-близнючок. Одна із дівчаток, Діана, мала проблеми зі здоров’ям, не могла ходити. Коли почалася повномасштабна війна, район, де мешкала родина, російська армія щоденно обстрілювала. Родина ховалася в підвалі сусіднього з їхнім будинку. Втім 12 березня удар по ньому обвалив стіни, укриття теж було зруйноване.

Лілія Наришева народилася та жила в Маріуполі. Працювала на металургійному комбінаті імені Ілліча.

«З Лілею ми познайомилися, коли наші діти ходили до реабілітаційного центру. Я тоді ще подумала: яка вона сильна і тендітна! Лілія була відповідальною, доброю. Брала участь у житті своїх дітей і як могла намагалася їх соціалізувати. Її дочка Діана не ходила. Це важко, дівчинку доводилося носити на руках. Лілія була гарною мамою. І справжнім бійцем! Завжди і скрізь була з дівчатами. Дбайлива, працьовита, весела, відповідальна. Все це про неї», – розповіла знайома родини Яна Рогожан.

Історія з instagram каналу Victims of russia.