Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Родина розділена, я дуже хочу, щоб ми були разом"

переглядів: 61

Привіт, мене звати Микита. Мені 15 років. Я з Донецької області села Галицинівка. Моє село невелике, але в ньому все є. У нас дуже гарна школа, яку нещодавно відремонтували, є освітлення на вулицях, є стадіон де можна пограти в футбол. Зараз я мешкаю в смт. Нова Прага Кіровоградської області. Воно мені подобається тим, що тут безпечно та багато добрих і щирих людей. В мене з'явилися нові друзі але в різних областях. Війна дуже сильно змінила життя батьків та моє, родина розділена, я дуже хочу, щоб ми були разом.

Найбільше я сумую за дідусем, якого не бачив з початку війни, бо він знаходиться в іншій країні.

В першу чергу, я вдячний нашим військовим за наше мирне життя, за те що вони боронять нашу країну. Вдячний нашому президенту Володимиру Олександровича за те, що в такий час не залишив нашу країну. Вдячний Ахметову Рінату Леонідовичу за його допомогу дітям та хворим.

Найбільше я мрію, щоб закінчилася війна, бо про це мріє кожна дитина. А так мрію про телефон бо зараз це потрібно для навчання.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Галицинівка 2022 Текст Історії мирних діти переїзд освіта розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій