58-річна Катерина Суверіна загинула 14 липня 2022 року у Вінниці. Коли російська армія атакувала центр міста, жінка йшла на роботу.

Робила цей світ кращим, добрішим, яскравішим

Катерина народилася у селі Вільшанка Вінницької області. У Чернігові опановувала фах машиністки баштового крану. Певний час працювала за спеціальністю – будувала помешкання.

У 1982 році одружилася. Подружжя переїхало до села Писарівка Вінницької області. Виховували двох доньок, а потім бавили чотирьох онуків. Катерина любила проводити час у колі рідних. Була веселою та гостинною.

Останні 18 років жінка працювала прибиральницею у гуртожитку Вінницького державного педагогічного університету. У вільний час невтомно допомагала іншим – донька Наталія каже, що це було покликанням мами.

Із початком повномасштабного вторгнення ворога Катерина давала прихисток жителям Київської та Чернігівської областей, які були змушені втікати з рідних домівок.

«Вона була дуже чуйною, турботливою, доброзичливою. Робила цей світ кращим, добрішим, яскравішим. Приходила на допомогу всім, хто тільки попросить, навіть відмовляючи собі. Обожнювала проводити час з онуками. Моїх дітей бавила з народження», – розповіла Наталія.

Поховали Катерину у Писарівці. У неї залишилися дві доньки, четверо онуків і двоє братів.

Історія з instagram каналу Victims of russia.