Оксана Роменська загинула під завалами багатоповерхівки в Маріуполі 11 березня 2022 року. Оксана з рідними ховалася від обстрілів у підвалі будинку на пр. Миру, 127 в центрі міста. Цей мікрорайон маріупольці називають «Літак», бо поряд стоїть відповідний памʼятник.

Поряд загинули її чоловік, маленький син та брат

По житловому будинку, в укритті якого перебувала Оксана, російська армія завдала авіаудару. Поряд загинули її чоловік, маленький син та брат із вагітною дружиною.

Оксані Роменській було 34 роки. Вона родом із Донеччини. Зростала й навчалася у Маріуполі. У 2004 році закінчила місцеву школу №41. Будучи у старших класах, втратила батька. Працювала у приватному магазині, що належав її родині. Любила подорожувати та відпочинок біля моря.

«Оксана – моя однокласниця. Ми довго з нею навчалися, а деякий час ще дуже добре товаришували. Ходили одна до одної в гості. Коли ми вчилися в університеті, Оксана вже працювала. Я знайшла її слова у випускному альбомі: «Скоро ми розбіжимося хто куди, але нехай в твоїй пам'яті залишаться тільки найкращі спогади про мене і наш 11-Б клас. Бажаю тобі успіху, удачі, здоров'я і, звичайно, любові. Нехай твоє життя складеться так, як ти хочеш. Люблю і цілую, Оксаночка». Досі не вірю…», – розповіла однокласниця Оксани Роменської, Тетяна Глива.

Оксану та її рідних поховали на кладовищі в Македонівці, що на виїзді з Маріуполя.

В Оксани Роменської залишилася мама та племінники.

Історія з instagram каналу Victims of russia.