Життя Олександра Клименка відібрала російська ракета у Запоріжжі. Проти ночі 18 жовтня 2023 року ворог обстріляв місто, завдавши шість ударів. Одна з ракет влучила у житловий будинок у центрі Запоріжжя й убила п'ятьох людей. Поряд із Олександром загинула також його дружина Лілія.

Поряд із Олександром загинула також його дружина

Олександрові Клименку було 56 років. Він родом із Запоріжжя. Здобув освіту в інституті сільськогосподарського машинобудування. Понад 15 років працював арбітражним керуючим – допомагав підприємствам і фізичним особам у складних фінансових ситуаціях, представляв їхні інтереси у суді. Також був головою ОСББ. Любив риболовлю і вільний час нерідко проводив саме на рибалці.

«Ми всі дуже любили його, це був хлопець-енерджайзер: веселий, дотепний, розумний та енергійний. Також гарний фахівець та глибоко віруюча людина. Поряд із ним було спокійно і комфортно, біля нього завжди були тільки добрі люди, такі, як він сам. Він до нестями кохав свою дружину Лілію, а вона відповідала йому не менш палкими почуттями. Це була чудова пара», – розповіла колега загиблого Олена Баранова.

«За трохи більш як 20 років я від Сашка жодного разу не почула, що щось неможливо. Він допомагав нашим воїнам… Його дружина Лілія була справжньою, чуйною лікаркою. Світла пам’ять», – додала знайома Олена Головачова.

«Він був людиною, яка цінувала родинні традиції і любила своїх близьких», – сказала знайома Олександра Чорнота.

У загиблого залишилися двоє синів, батько та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.