Данільянц Карина, учениця 9 класу Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №31 з поглибленим вивченням історії, права та іноземних мов Херсонської міської ради

Вчитель, що надихнув на написання есе - Досенко Юлія Вікторівна

Моя Україна майбутнього

Що для мене значить поняття Мир на сьогодні? Для мене Мир – це коли над Україною не літають ракети та шахіди. Коли ти можеш спокійно гуляти по місту і не чути звуки сирен та  вибухів. Коли серед мирних жителів немає поранених та загиблих.

Коли наші військові живими та здоровими повертаються додому, а люди з чужини - до своїх рідних міст, та зможуть жити спокійним і щасливим життям.

Якою буде Україна в майбутньому? Над цим питанням я часто замислююся та уявляю, якою ж може бути наша країна. Я впевнена, що життя на Вкраїні в майбутньому буде найщасливішим. Після визволення всіх наших територій багато людей повернеться додому. Почнеться відбудова всіх зруйнованих міст, будинків. Буде відновлюватися інфраструктура та будуватимуться нові заводи, з часом з’являтимуться робочі місця з гідними умовами та оплатою праці.

Міста України відбудовуватимуться за новими сучасними проєктами і будуть комфортними для проживання людей. Після перемоги Україна стане найпопулярнішою і розвиненою країною. Відбудеться розвиток сучасних медичних технологій в системі охорони здоров’я.

Будуть відкриватися центри реабілітації для наших військових та людей, які постраждали й отримали травми під час війни. Також не cлід забувати, що наша країна славиться морськими та горнолижними курортами, старовинною архітектурою, красою своїх міст та природних заповідників, а також надзвичайно гарними озерами.

Найвідомішим курортом України є Карпати. Люди приїжджають туди з різних куточків нашої країни та всього світу, щоб насолодитися справжньою українською культурою та красою природи.

Тому я впевнена, що Україна буде розвиватися в туристичному плані та, на мою думку, стане найпопулярнішим і одним з найбільш відвідуваних місць серед туристів з різних країн світу.

Як на мене, для того, щоб Україна стала розвиненою в багатьох сферах діяльності, потрібно зробити не маленький вклад.

Наразі я навчаюся в школі та отримую багато нових та корисних для мене знань, щоб в майбутньому мати змогу здобувати освіту у вищому навчальному закладі. В подальшому планую працювати та  допомагати в розвитку нашої країни.

На даний момент моя сім’я матеріально підтримує наших захисників, ми беремо участь в різних зборах для армії, надсилаємо гуманітарну допомогу людям, які її потребують.

Що я зроблю, коли Україна переможе? Спочатку буду плакати та подумки дякувати нашим військовим, завдяки яким ця перемога настала, обов’язково згадаю тих, хто загинув в цій страшній війні. Звісно, це буде найкращий та найщасливіший день після повномасштабного вторгнення на наші території (але зараз ми повинні пам’ятати, якою ціною здобувається воля та суверенність, можливість просто прокидатися щоранку, ходити на прогулянки, зустрічатися з друзями...).

Якнайшвидше повернуся додому, в моє найкраще місто Херсон.  Пройдуся рідними вулицями, побачуся з близькими та друзями. Буду допомагати у відновленні міста, намагатися зробити якнайбільше корисного для людей та моєї домівки – Херсона.

Я впевнена і вірю, що Україна скоро переможе, і всі ми повернемося додому, в якому б куточку світу не знаходились зараз. Україна буде найсильнішою країною, мова про яку лунатиме всюди. Тому сьогодні ми повинні вірити в наших воїнів, допомагати їм та нашій державі, щоб наблизити таку жадану й довгоочікувану перемогу. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!