Від нічного обстрілу постраждала квартира доньки Вадима Миколайовича. Добре, що сім’я тоді ночувала у приватному будинку

Нам із жінкою по 71 року. Мешкаємо у Слов'янську. Ми й зараз тут. Великих труднощів не було. Нам гуманітарку давали. І від Фонду Ріната Ахметова доволі гарно допомагали. Пенсія завжди є. Здоров'ячка б ще...  Жінка моя за час війни схудла на 30 кілограмів. У неї цукровий діабет. А в мене судини на ногах нікудишні. 

Їжі нам вистачає. Пенсія не дуже велика, але завдяки гуманітарці й добрим людям живемо. Піч топимо, поки не замерзаємо.

Ми спокійно жили, нібито були братами… Але ж ні. Як можна було так налаштувати народ?  Мене шокує, що брати йдуть на братів. Але тепер вони нам не брати! 

Шокують російські пропагандисти. Вони таку брехню верзуть! Де вони тих «бандерівців» знайшли? Ми їх не бачимо, а рашистів дуже добре бачимо. Це тварюки.

Ми живемо в приватному секторі. У мене є невістка, а сина ми поховали у 2014 році. Побився з кимось біля двору, і через півтори години його не стало. Невістка живе з двома дітками через город. Бігають до нас, провідують. А дочка з зятем і внуком живуть трохи ближче до центру міста. Працюють, хто як може. Зять – у вагонному депо кочегаром. 

Вони виїжджали на Дніпропетровщину, потім повернулися. І якраз у ту ніч недалечко було два прильоти ракетних. Осколки опинилися і в доньки у хаті. Діставали. 

Їхня родина живе в приватному секторі, а поряд у них квартира є однокімнатна. Хотіли тоді там переночувати - добре, що цього не зробили, бо після прильоту посипалися вікна і позалітали осколки у квартиру, стіни пробило, стелю побило. Якби вони туди перебралися на ніч, то, може, хтось би загинув чи поранений був.

Трошки зараз у нас притихло, але поряд, у Краматорську, був приліт учора. Добре, що на порожнє місце впала ракета, та все одно чоловік загинув, дочку його поранило.

Нам би хотілося миру, звичайно. Але не просто миру, а нашої перемоги. Дай Боже, щоб допомога йшла, щоб її більше було. І щоб кацапів погнали звідси. З голоду ми не пропадемо, я думаю. Аби швидше ця колотнеча закінчилася добре для нас усіх.